torstai 5. kesäkuuta 2014

Parannus asiakaspalveluun

Eilisessä postauksessani kerroin Carea-sairaala hankkeesta, jolla halutaan uudistaa Kymenlaakson keskussairaala rakenteiltaan ja palveluiltaan. Sen lisäksi on myös eräs idea, joka halutaan toteuttaa...
     Tulevaisuuden Carea-sairaalaan haluttaisiin nykyistä parempaa asiakaspalvelua, jota varten on suunnitteilla asiakaspalvelutori. Se tarkoittaa mm. itsepalvelun lisäämistä, esimerkiksi ilmoittautumista netin ja muidenkin reittien kautta. Ohjausta saa toki, jos itsepalvelu ei syystä tai toisesta suju. Asiakaspalvelutori ei siis varsinaisesti ole tori niin kuin alkuun voisi luulla, vaan se on tapa lisätä henkilökunnan ja asiakkaiden viihtyvyyttä ja asioiden selkeyttä.
    Lähtökohtana on hajanaisen asiakaspalvelun keskittäminen. Tulevaisuuden sairaalaan halutaan siis vain yksi sisäänkäynti nykyisten useampien tilalle, jotta asiakkaille olisi selvää mistä he kulkevat sisään. Sairaalasta halutaan myös kulkureiteiltään selkeämpi, sillä nykyiset tilat ovat melko sokkeloisia ja asiakkaiden on toisinaan hankala löytää perille oikeisiin paikkoihin. Asiakkaiden hyvät tiedot sairaalassa asioinnista helpottaisivat myös henkilökunnan työtä.
  

 Asiakaspalvelutoria on aloitettu jo pienin askelin toteuttamaan; itseilmoittautumisessa auttavat tarvittaessa palveluneuvojat ja sairaalan auloissa on asiakaspalautepisteitä. Uudessa sairaalassa näille ja muillekin uusille palveluille tulee olemaan oma avoin tila("tori"), jota tarpeen mukaan voidaan muokata ja kehittää. Saadun asiakaspalautteen tulos näkyy Carean nettisivuilla. Positiiviselta näyttää!
   



Palvelupäällikkö Päivi Kouki on erään työryhmän kanssa suunnitellut asiakaspalvelutoria. Työryhmään kuuluvat hänen lisäkseen Salla Markkanen, Soili Stengård, Katri Kiiskinen, Satu Parviainen sekä Lasse Koste.  Minusta asiakaspalvelutori kuulostaa hyvältä idealta, joka varmasti lähtee rullaamaan hyvin viimeistään uusien tilojen myötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti