maanantai 23. kesäkuuta 2014

Hyvis - terveyttä ja hyvinvointia

Mikä on Hyvis?

Hyvis on internetsivu, josta ihmiset voivat lukea luotettavaa ammattilaisten tarkastamaa tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista. Sivulta löytyy monien eri terveydenhuollon ammattilaisten, kuten fysioterapeuttien ja psykiatrien, kirjoittamia blogeja ja kolumneja esimerkiksi terveellisestä ruokavaliosta tai unen tarpeesta, sekä paljon muustakin. Siellä on myös terveyskirjasto josta voi lukea tietoa erilaisista sairauksista ja vaivoista. Ravitsemusasioita varten sivulla on Kysy ravitsemusterapautilta-osio. Hyviksen avulla oman terveyden seuraaminen ja tutkiminen on yksinkertaista ja kätevää.
     Hyvis on jaettu kuudelle eri alueelle (Etelä-karjala, Etelä-Savo, Itä-Savo, Keski-Suomi, Kymenlaakso ja Päijät-Häme). Niiden omissa osioissa lukee alueen ajankohtaisia terveydenhuoltoon liittyviä tapahtumia, ilmoituksia ja puhelinnumeroita. Osiot on myös jaettu eri ikäluokille, jolloin omaan elämänvaiheeseen liittyvien asioiden selvittäminen on helpompaa. Osa Carean ajanvarauksesta tulee tulevaisuudessa tapahtumaan Hyviksen kautta.
 
 

 
Hyviksessä järjestettiin taannoin arvonta, jonka palkintona oli Fujitsun tabletti-tietokone. Voitto arvottiin kaikkien kirjautumiskampanjan aikana Hyvikseen rekisteröityneiden kesken. Potin korjasi kouvolalainen Ulla Liukkonen.

 
Päivi Asikainen (oikealla) on juuri ojentanut palkintotabletin Ulla Liukkoselle. Onnea!

Ulla Liukkonen alkoi käyttää Hyvistä erään toimenpiteen yhteydessä. Hän sanoo olleensa tyytyväinen palvelun kätevyyteen ja helppouteen. Toimenpidettä varten tarvittavat tiedot oli helppo kirjata Hyvikseen ja oli mukavaa, että sen pystyi tekemään kotona! Ulla jatkaa mielellään Hyviksen käyttöä tulevaisuudessa sen toiminnan laajennuttua. Toimenpidetietojen kirjaamisen lisäksi hän on lueskellut jonkin verran Hyviksen monipuolista sisältöä.
     On varmaan ilmiselvää, että Ulla on tyytyväinen voittamaansa tablettiin. Hän kertoo, että voitto sattui juuri sopivasti sillä hän oli suunnitellut tabletin ostamista. Varmasti hauskaa saada palkinto terveydenhuollon palvelujen käytöstä!
    


    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti