perjantai 27. kesäkuuta 2014

Ohi on

Siinä se sitten oli! Kesätyöt Carealla loppuvat tänään. Outoa, miten nopeasti kesäkuu on mennyt ohi...
     Vähän jännitti alkuun tulla tänne, en ollut ikinä ennen ollut kesätöissä. En ollut myöskään ennen pitänyt blogia. Kaikki työntekijät olivat kuitenkin alusta alkaen hyvin ystävällisiä, auttoivat tarvittaessa ja kertoivat asioista selkeästi. Oli olo, että oikeasti kuului sairaalan henkilökuntaan.
     Kuukauden aikana olen tavannut monia sairaalan työntekijöitä, vieraillut eri osastoilla ja yksiköissä, käynyt sairaalan katolla, ollut mukana Carea-sairaala hankkeen työryhmien kokouksissa sekä kuvannut ja kirjoittanut järjettömän paljon. Minulla on nyt paljon selkeämpi kuva sairaalasta ja sen toiminnasta. Työni on ollut todella antoisaa ja monipuolista. Täällä on ollut todella kiinnostavaa ja mukavaa työskennellä! Jos voisin, hakisin tätä paikkaa ensi kesänäkin.

     Isot kiitokset aivan kaikille, jotka tutustumiskäynneilläni näyttivät paikkoja ja kertoivat osastojen ja yksiköiden toiminnasta. Kiitos myös kaikille Carea-sairaala hanketta esitelleille ja erityiskiitokset työnantajilleni Taru Saarelaiselle ja Pia Rantamäelle. Kiitokset myös toimistopalvelujen väelle, joka tuli tutuksi työjaksoni aikana sekä kiitos Tove Ikoselle, joka auttoi minut alkuun blogin pidossa. Erikseen kiitän myös Miraa, joka kanssani piti Carean kesäblogin toiminnassa.

     Kaikille tätä lukeville, jotka eivät tiedä mistä hakisivat kesätöitä, suosittelen ehdottomasti Careaa. Kesätyöntekijät otetaan täällä hyvin huomioon, heitä ohjataan hyvin ja he saavat olla mukana oikeissa työtehtävissä ja toimenpiteissä. Kuten aiemmin sanoin, täällä tuntee kuuluvansa muiden työntekijöiden joukkoon.



 Nyt on joka tapauksessa aika jättää työasiat taakse ja lähteä lomailemaan. Toivotan oikein hyvää kesän jatkoa koko KOKSin väelle ja työniloa heinäkuussa tänne tuleville nuorille :)


    
    
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti