maanantai 22. kesäkuuta 2015

Sospan pippalot

17.6.2015 teimme pomoni ja toisen henkilöstökoordinaattori Jonnan kanssa retken Kouvolaan Sospan tiloihin. Sain kuulla, että siellä järjestettäisiin kehitysvammaisille ja heidän omaisilleen perhetapahtuma johon kuuluu erilaisia aktiviteetteja kuten kasvomaalausta ja musiikkiesityksiä. Pääesiintyjänä saimme kuunnella Janne Tulkkia!




Tulinkin töihin poikkeuksellisesti vasta puoli yhdentoista aikoihin. Jonnan kanssa ajeltiin rauhassa kohti Kouvolaa ja matka meni todella nopeasti. Paikanpäältä bongattiin Tove ja lähdettiin katselemaan ympärillemme. Pian kuitenkin Tove nakittautui Sospan grillimaisteriksi yhdessä muiden Toivon Tallin työntekijöiden kanssa. Makkaranpaisto oli tällä ryhmällä todellakin hallussa!



 
 
Makkara ja pillimehu olivat selvästikin myös juhlijoiden suosiossa. Omaan silmääni kuitenkin pisti heti suloiset pikku shetlannin ponit, jotka olivat tulleet tuomaan oman piristyksensä päivän menoihin. Näin heppatyttönä, ponien kanssa taisin viihtyä tovin mutta niin Sospan asukkaatkin. Oli kiva huomata miten eläimet tuovat iloa ihmisille omalla tavallaan.
 
Raviponi ratsunroolissa
 
Amfibi vetämässä kärryjä
 
Paikanpäälle oli järjestetty myös kasvomaalausta ja monien naamoista sellainen löytyikin. Musiikkiesitykset vetivät myös yleisöä puoleensa. Kuusaan bändi soitti ensiksi, jonka jälkeen jäimme odottelemaan Janne Tulkin saapumista. Me emme Jonnan kanssa kauaa kerenneet artistia kuuntelemaan, sillä kotikaupunkimme alkoi jo kutsumaan. Vietimme mukavan päivän erilaisten ihmisten parissa hyvästä säästä nauttien! Täytyy taas kerran todeta, että tämä kesätyö jos jokin on todella monipuolinen!
 
Kasvomaalaus taiteilija
kasvomaalaus mallini
 
 
 
Janne nimmareiden jaossa
 
Näin ollen minun viimeinen työviikkoni on alkanut. On jännää kuinka nämä kesäkuukaudet tuntuvat menevän aivan siivillä mutta odotas vain kun on marraskuu, niin se vain matelee eteenpäin. Juhannuskin on nyt takana päin joten paremmat ilmat voisivat puolestani tulla. Palailen piakkoin!
 
-Veronica



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti