perjantai 26. kesäkuuta 2015

Bloggaajan duunia HR-puolella!

Neljän viikon työjakso alkaa lähenemään loppuaan. Kuukauteen on mahtunut paljon ja opittu on sitäkin enemmän. Tuntuu kuin tuntisi sairaalan lähes kokonaan sillä perehdytykset ovat jääneet mieleeni hyvin. Kieltämättä on tässä oma ammatinvalintakin käynyt moneen otteeseen mielessä. Virka-aloista olen ollut jo monta vuotta kiinnostunut ja ne tuntuvat tämän rupeaman jälkeen vielä itselleen läheisemmiltä.

Täällä töiden aloittaminen ei minua jännittänyt oikeastaan ollenkaan. Ehkä kuitenkin vähän mietitytti miten oma kirjoitustyylini täällä otettaisiin vastaan, sillä oma äidinkielen numeroni ei ole tällä hetkellä koulun todistuksessa päätä huimaava. Palautetta blogista olen kuullut paljon ja sekin on ollut ainoastaan positiivista. Työni siis onnistui ja olen itsekin aikaan saannokseeni tyytyväinen.
 
Työpöytäni näköala





Kun sain viestiä siitä, millä yksiköllä tulen kesätyökseni työskentelemään, nousi kasvoille iloinen hymy sillä toiveeni kesätyö yksiköstä täyttyi. Bloggaajan työ on minulle luontaisesti helppoa mutta lisänä viestissä luki ''Henkilöstöpalvelut''. Tämä ei oikeastaan sanonut minulle mitään. Istun tätäkin postausta kirjoittamassa samassa tuolissa, samassa huoneessa, jossa koin elämäni ensimmäisen työhaastattelun. HR-tiimille kuuluvat pääasiassa kaiken maailman korttihommat ja eri ohjelmiin tunnuksien tekeminen. Itsekin sain oman tietokoneen ja sille tunnukset että oman työsähköpostin. Tosin sähköpostia en tajunnut edes kovinkaan usein availla ja sen johdosta meinasi postauksia toiveista jäädä tekemättä ja työpäiviäkin oli tällöin enään vain pari jäljellä.
--> Neuvoksi siis seuraavalle bloggaajalle, tsekkaa sähköpostit!


Kouluruoka voisi olla myös samanlaista!



Viihdyin täällä todella hyvin. Pääsin seikkailemaan ympäri sairaalaa, kävin kokouksissa joista en tajunnut paljoakaan mutta kuitenkin yritin pysyä edes jotenkin kärryillä, pyörähdin Kouvolassa Sospalla, tein töitä myös vapaa-ajallani kuvaillen kotikaupunkiani, tutustuin muihin jaksolaisiin paremmin vierailessani heidän työyksiköillään, mapitin papereita ja kirjoitin kirjeisiin osoitteita, kipaisin poliisiasemalla, kuuntelin keskussairaalan paloturvallisuuskoulutuksen sekä amanuenssien että kesälääkäreiden päivystystä koskevan perehdytyksen, toimistolla kahviteltiin useasti hyvällä porukalla ja välillä nauroin täällä vedet silmissä. Työn puolesta kuukausi oli siis älyttömän onnistunut!

Kotkan poliisiasema

Perehdytyksen ohjelma
Kymäriä tuli useampana päivänä luettua

 
Kiitos paljon kaikille joiden kanssa pääsin tekemään yhteistyötä tämän kuukauden aikana. Oli ilo tutustua teihin! Ennen kaikkea olen todella tyytyväinen siihen kuinka hyvin opinkaan näinkin lyhyessä ajassa sairaalaa tuntemaan. Tavoitteenani oli, etten itse tätä blogia tulisi päivittämään myös potilaan näkökulmasta ja tässä onneksi onnistuin! Iso kiitos Tovelle kun neuvoit ja pländäilit kanssani päivien ohjelmaa ja valitsit minut Carean bloggariksi 2015!  Nyt lähden viettämään kesälomaani ja nauttimaan kesästä. Moikataan kun tavataan!
 



 - Veronica






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti