maanantai 1. kesäkuuta 2015

Kesäbloggaus jatkuu vuosimallia 2015!

Moikka vain kaikille! Kesä starttailee vihdoinkin, minulla tosin työnlomassa Carean kesäbloggarina. Olen 17-vuotias nuori naisenalku että lukiolainen Kotkasta ja päivittelen Carean blogia tämän kesäkuun ajan! Hain työhön mielenkiinnosta kirjoittamiseen ja aiempaa bloggarin taustaa hyödyntäen ajattelin tuoda tännekin esille vähän erilaisen näkökulman sairaalan arjesta. Olin myös kiinnostunut kuvantamisesta ja kliinisen kemian laboratoriosta, nimittäin olen ollut paljon tekemisissä mm. röntgen-kuvien, mahan tähystysten ja verikokeiden kanssa. Tosin nämä kaikki olen kokenut vain eläin perspektiivistä katsottuna, onneksi. Viime kesän bloggari Juho, olikin tänne esitellyt sairaalan toimintaa jo melko kattavasti sekä myös sairaala-hanke on saanut mahtavan infoituksen. Katsotaan mitä minä täällä saan tämän kuukauden aikana aikaiseksi!


 


Luulen, että aika täällä tulee kulumaan nopeasti. Paljon on postauksia suunnitteilla ja innolla odotan, että saan niitä tänne toteutella. Jätetään hetkeksi niin sanottu ''asiallisuus ja faktatieto-teema'' sikseen ja vaihdetaan se Carean Tutustu ja Tienaa- jakson tapahtumien kuvailuun enemmän meidän työntekijöiden silmin katsottuna.

 Pääsette seurailemaan mitä kaikkea eri yksiköissä tapahtuu, miten työntekijät viihtyvät ja miten päivä etenee esimerkiksi minuutti-aikataulun merkeissä. Haastatteluja, kuvapostauksia ja toiveiden mukaan toteutettuja postauksia on siis tiedossa. Kannattaa siis toivoa ja kertoa ideoita jos on jotain erikoisempaa mielessä! Yritän tehdä blogista mahdollisimman värikkään ja omalaatuisen. Lisäksi tavoitteenani on saadaa myös tuleville kesätyöntekijöille vähän tiivistettyä eri yksiköiden työtehtäviä, jotta tulevat kesätyöntekijät voivat pohdiskella mikä yksikkö heitä saattaisi kiinnostaa eniten ja mihin haluaisivat hakea. Näin ei tarvitse niin paljoa jännittää mitä tuleman pitää. Voihan se olla, että työnkuva voi muuttua vuosien mittaan mutta täältä selviää ainakin minkälaisia töitä Carea meille tarjosi kesällä 2015.

Itsestäni oli ainakin kiva, kun sain vähän esimakua tulevasta lukemalla Juhon ja kumppaneiden vanhoja postauksia. Tosin, tällä kertaa blogi saa vähän uudenlaisen sisällön mutta erilaisuushan on rikkautta!





Toimistoltani lähdettäessä näen sairaalan tämän näköisenä edessäni. Carea toivottaa asiakkaat tervetulleeksi ja takaavat toimivat ja asianmukaiset palvelut. Itselleni uutena asiana tuli se, että nykyään ilmoittautuminen on ''verkostunut'' ja sen voi tehdä itse kelakortin kanssa. Ihanat kesätyöntekijämme Aleksi ja Venla hoitavat ilmoittautumispistettä ja auttavat tarpeen tullen. Pieniä kortinluku virheitä kuulemma tulee mutta useammat tajuavat kyllä, kuinka homma toimii.  Nykyajan elektroniikan käyttö helpottaa mielestäni paljonkin sairaalassa asiointia. TÄSTÄ LINKISTÄ voit lukea erillisen postauksen aiheesta!





Ensimmäinen päivä sujuikin siis vain jokaisen perehtyessään omaan työhönsä sekä näimme sairaalan eri osia ja saimme kattavaa tietoa sen toiminnoista ja palveluista. Innolla odotan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Kesätyö-jakso täällä on odotuksia täynnä!

-Veronica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti