tiistai 16. kesäkuuta 2015

Eläkepäiville Carean tapaan!

Taas näppäimistö on kirkkaana edessäni. Eilen saimmekin aloittaa viikon oikein juhlatunnelmissa sillä Carean pitkäaikainen toimitusjohtaja Kari Hassinen jää ansaitusti eläkkeelle. Karilla on takanaan pitkä ura johtajan roolissa, johon hän jo nuorempana esimiehen roolista kasvoi.


 
En olisi kyllä ensimmäisenä työpäivänäni uskonut, että kuinka iso tämä paikka onkaan kaikkine ammattilaisineen. Käsitys sairaalaelämästä on muuttunut jo niin paljon ja nyt on koettu vielä näitä hienoimpiakin tilaisuuksia. Ei jokainen tyttö tälläiseen kesätyöhön pääse!
 
Juttelin hetken myös itse henkilökohtaisesti Karin kanssa, sillä Carea järjesti hänelle hienon tilaisuuden tarjoiluineen. Olimme yhtä mieltä siitä, että työn tekemisen oppii vain käytännössä. Carea tarjoaa nuorille erittäin hyvän mahdollisuuden tutustua sosiaali & terveysalan- toimintoihin.  Hän on itse ollut nuoresta miehestä lähtien esimies ja nyt hän voikin todeta, että haasteet pitivät hänellä mielenkiinnon yllä töihin tulemisen suhteen ja vuosien tuoma kokemus antoi hänelle varmuutta toimia johtajana. Johtajan rooli on ositttain todellisuudessa myös hieman yksinäistä mutta kertaakaan ei ole ollut hänen mielestään vaikea tulla töihin. 26-vuotta hän oli töissä tämän talon palveluksessa mutta työelämässä hän oli yhteensä 43-vuotta ja siihen kun vielä lisätään opiskelut päälle on loppusummana arvostettava työhistoria. Eläke päiviä hän ei niinkään odottanut, sillä hän jatkoi johtajana olemista, vaikka eläkkeelle hän olisi saanut jo jäädä muutama vuosi sitten. Saavutuksistaan Kari saa kuitenkin olla ylpeä ja viimeisimpänä hän sai päätökseen keskussairaalan hankkeen. Hieno lopetus pitkälle uralle!
 
 
 


Bloggaajan tarvittavat varusteet

Huomenna me lähdetään Toven kanssa pyörähtämään Kouvolan seudulla. Siitä kerron pian lisää ja myös Kastek Oy:n kesätyöntekijöiden työkuvioista on tulossa kanssa pientä infopostausta! Siihen asti nauttikaa te blogin muistakin postauksista ja lukaiskaahan Laseri-lehti! Blogikin on päässyt sinne otsikoihin. Oli ilo olla itsekin mukana blogin puolesta lehden toteutuksessa!


-Veronica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti